Thursday, 10 May 2012

SKEMA9-Seminar Kesejahteraan Mahasiswa Ke-9

Encik Jay
Dah lama tak berkunjung ke tempat aku pernah menuntut. Aku ingat lagi dulu bangunan tempat aku pergi kelas ni belum siap sepenuhnya. Fakulti aku waktu tu pun masih lagi berada di Menara SAAS. 18 Mac 2012, aku tolong hantarkan adik aku ke UiTM Shah Alam untuk satu sesi taklimat.

Tempat parking seberang Menara 1 Kompleks Kejuruteraan
Laluan pejalan kaki ke Kompleks Kejuruteraan
Banner Program Skema 9
Rindu betul zaman-zaman jadi student dulu. Tapi belum terlambat lagi untuk aku jadi student semula kan? Aku belum ada ijazah lagi..

Student register untuk SKEMA9
Aku tak masuk dengar pun ceramah ni walaupun rupa aku ni ramai orang kata macam student. Kalau aku menyamar masuk pun mesti diorang percaya aku ni berumur 20-an..haha..

Kenapa aku tak pernah dengar pun program SKEMA ni dulu?

Siapa En Jay

Encik Jay / Author & Editor

JayHemSem ni cuma nama samaran ataupun nama pena macam penulis buku.

Bertugas sebagai seorang IT professional di sebuah syarikat perisian Bumiputra. Blog ini didaftarkan pada bulan Mac 2009 dan pada asalnya bertujuan sebagai coretan hidup dan perkongsian maklumat yang telah dikumpulkan untuk dikongsi bersama, kini blog ini menyajikan pelbagai jenis maklumat yang bermanfaat untuk anda semua.

Untuk menghubungi saya, anda boleh scan imej wajah saya di atas menggunakan FB Messenger anda atau email kepada saya di jayhemsem[at]gmail.com

0 komen:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...