Wednesday, 15 September 2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2010

Encik Jay
Macam dah lambat la pulak aku nak wishing semua pembaca blog aku ni. Tapi bedal jer lah. Daripada tak tulis apa-apa. At least nampak la macam aku ni produktif jugak, muahaha..Aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin untuk semua pembaca blog aku yang tak seberapa ni. Manalah tahu kalau aku ada tertulis benda-benda yang mungkin ada sesapa terasa hati ke apa-apa ke.

Okaylah, aku tahun ni langsung tak hantar kad raya kat sesapa. Kalau dulu ada la jugak aku beli kad, pastuh beli setem. Kali ni, hantar e-card pun takde. Even SMS pun tak hantar. Haiyaa..pemalas betul..Tapi benda dah lepas, tak payahlah nak nyesal-nyesal kan? Okaylah..ni kad ucapan buatan sendiri aku.

Siapa En Jay

Encik Jay / Author & Editor

JayHemSem ni cuma nama samaran ataupun nama pena macam penulis buku.

Bertugas sebagai seorang IT professional di sebuah syarikat perisian Bumiputra. Blog ini didaftarkan pada bulan Mac 2009 dan pada asalnya bertujuan sebagai coretan hidup dan perkongsian maklumat yang telah dikumpulkan untuk dikongsi bersama, kini blog ini menyajikan pelbagai jenis maklumat yang bermanfaat untuk anda semua.

Untuk menghubungi saya, anda boleh scan imej wajah saya di atas menggunakan FB Messenger anda atau email kepada saya di jayhemsem[at]gmail.com

0 komen:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...