Wednesday, 23 May 2012

Flip Case Samsung Galaxy W I850 Warna Pink

Encik Jay
Isteri aku guna handphone Samsung Galaxy W I850. Lepas beli phone ni, punya la susah nak carik Flip Case dia. Last-last guna pouch jer. Sampai lunyai pouch tu guna. Search-search dalam eBay, terjumpa la Flip Case untuk handphone ni. Harga pun murah, tak sampai RM20, warna pink lagi. Susah woo mau carik. Cumanya barang ni jauh kat England sana. Tapi beli jugaklah. Tarikh bayaran 24/3/2012, tarikh barang tu sampai 4/4/2012. 11 hari jer rupanya masa yang diambil untuk barang yang dibeli di England sana sampai ke Malaysia.

Paket daripada England

Flip Case Leather beserta free pen untuk touch skrin

Siap pasang 

Testing
Yang casing pouch warna hitam tu la yang guna sekian lama sampai lunyai. Aku tak berapa minat sangat flip pouch ni jadinya aku guna casing plastik jer untuk phone aku. Nanti aku tunjuk apa phone aku guna, kecik jer. Challuss..

Siapa En Jay

Encik Jay / Author & Editor

JayHemSem ni cuma nama samaran ataupun nama pena macam penulis buku.

Bertugas sebagai seorang IT professional di sebuah syarikat perisian Bumiputra. Blog ini didaftarkan pada bulan Mac 2009 dan pada asalnya bertujuan sebagai coretan hidup dan perkongsian maklumat yang telah dikumpulkan untuk dikongsi bersama, kini blog ini menyajikan pelbagai jenis maklumat yang bermanfaat untuk anda semua.

Untuk menghubungi saya, anda boleh scan imej wajah saya di atas menggunakan FB Messenger anda atau email kepada saya di jayhemsem[at]gmail.com

0 komen:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...