Sabtu, 27 Januari 2018

Trip 1 Hari ke Bandaraya Melaka (Dec 2017)

Antara kelebihan kerja makan gaji adalah kita boleh menumpang kemudahan yang disediakan oleh pihak majikan (dengan kebenaran la sudah semestinya). Kalau kerja sendiri biasanya kita kena keluarkan duit poket sendiri kan? Jadinya pada bulan Disember 2017, isteri saya dapat peluang menghadiri sesi mesyuarat yang diadakan di Imperial Heritage Hotel yang terletak betul-betul di tengah Bandaraya Melaka, cuba tengok gambar saya di bawah:

Buka jer tingkap terus nampak Dataran Pahlawan

Ada jer la aksi budak-budak ni

Tak larat nak layan, pantang nampak orang nak ambil gambar jer mula la
TENGOK VIDEO

Bergambar di Muzium Kapal Selam

Tengok daripada luar jer tak masuk dalam sebab nak jimat duit..haha

Bagus la Google Photo ni, dia boleh auto-stitch kan 2 gambar jadi panorama
Apa pun, Melaka memang tempat best untuk jalan-jalan dan pergi banyak tempat yang sangat menarik.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Entri Sebelum-sebelum Ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...