Saturday, 27 January 2018

Trip 1 Hari ke Bandaraya Melaka (Dec 2017)

Encik Jay
Antara kelebihan kerja makan gaji adalah kita boleh menumpang kemudahan yang disediakan oleh pihak majikan (dengan kebenaran la sudah semestinya). Kalau kerja sendiri biasanya kita kena keluarkan duit poket sendiri kan? Jadinya pada bulan Disember 2017, isteri saya dapat peluang menghadiri sesi mesyuarat yang diadakan di Imperial Heritage Hotel yang terletak betul-betul di tengah Bandaraya Melaka, cuba tengok gambar saya di bawah:

Buka jer tingkap terus nampak Dataran Pahlawan

Ada jer la aksi budak-budak ni

Tak larat nak layan, pantang nampak orang nak ambil gambar jer mula la
TENGOK VIDEO

Bergambar di Muzium Kapal Selam

Tengok daripada luar jer tak masuk dalam sebab nak jimat duit..haha

Bagus la Google Photo ni, dia boleh auto-stitch kan 2 gambar jadi panorama
Apa pun, Melaka memang tempat best untuk jalan-jalan dan pergi banyak tempat yang sangat menarik.

Siapa En Jay

Encik Jay / Author & Editor

JayHemSem ni cuma nama samaran ataupun nama pena macam penulis buku.

Bertugas sebagai seorang IT professional di sebuah syarikat perisian Bumiputra. Blog ini didaftarkan pada bulan Mac 2009 dan pada asalnya bertujuan sebagai coretan hidup dan perkongsian maklumat yang telah dikumpulkan untuk dikongsi bersama, kini blog ini menyajikan pelbagai jenis maklumat yang bermanfaat untuk anda semua.

Untuk menghubungi saya, anda boleh scan imej wajah saya di atas menggunakan FB Messenger anda atau email kepada saya di jayhemsem[at]gmail.com

0 komen:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...