Saturday, 6 January 2018

Performance Class - Enfiniti Academy (Ogos 2017)

Encik Jay
Pada sekitar bulan April 2017 sehingga Ogos 2017, saya dan isteri telah menghantar anak lelaki saya yang paling tua ke kelas di Enfiniti Academy yang terletak di Kota Damansara. Tujuannya adalah untuk memberikannya pendedahan kepada persekitaran baru.


Setelah menghadiri kelas selama 12 minggu (2 semester), akhirnya sampai la ke kemuncak acaranya iaitu persembahan. Oh yer, semua ini dalam English so kita kena speaking the London Hokay?

Mak bapak semua menunggu nak masuk ke dewan persembahan

Suasana dalam dewan persembahan
Teacher Joanna Bessey sedang memberikan taklimat kepada ibu bapa
Pada zaman era cerita sitcom Kopitiam dulu, saya memang suka semua pelakon cerita sitcom tu termasuk Joanna Bessey ni. Memang diorang speaking English berhabuk woo..

Peserta menunggu giliran nak buat persembahan

Persembahan oleh peserta. KLIK DI SINI untuk melihat video persembahan.
Bagi mereka yang berminat nak join Akademi Enfiniti ni, boleh google sahaja mereka. Sekian terima kasih.

Siapa En Jay

Encik Jay / Author & Editor

JayHemSem ni cuma nama samaran ataupun nama pena macam penulis buku.

Bertugas sebagai seorang IT professional di sebuah syarikat perisian Bumiputra. Blog ini didaftarkan pada bulan Mac 2009 dan pada asalnya bertujuan sebagai coretan hidup dan perkongsian maklumat yang telah dikumpulkan untuk dikongsi bersama, kini blog ini menyajikan pelbagai jenis maklumat yang bermanfaat untuk anda semua.

Untuk menghubungi saya, anda boleh scan imej wajah saya di atas menggunakan FB Messenger anda atau email kepada saya di jayhemsem[at]gmail.com

0 komen:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...