Tuesday, 23 January 2018

Lawatan ke ASE Gallery di Bandar Puncak Alam (Nov 2017)

Encik Jay
9 tahun yang lalu ketika UiTM Puncak Alam sedang dalam pembinaan, saya telah berkesempatan ke kampus baru tersebut kerana terlibat secara tidak langsung dalam proses pembekalan peralatan ICT dan sistem pengurusan fasiliti yang dipasang di sana.

Gambar-gambar 9 tahun lepas di UiTM Puncak Alam. FOTO GALERI
9 tahun kemudian, saya masih lagi berkunjung ke UiTM Puncak Alam kerana terlibat dengan pengurus sistem yang masih lagi digunapakai di sana dan masih lagi giat dalam usaha mencari peluang perniagaan yang berkaitan.

Pada 10 November 2017 yang lalu, kebetulan pula isteri saya ntah macam mana telah berkunjung ke Bandar Puncak Alam atas urusan assignment jadinya saya pun ntah macam mana terjoin sekali kunjungan ke ASE Gallery yang terletak di Pusat Niaga Astana Alam, Bandar Puncak Alam.

Anda boleh membaca Shukri Elias Blog untuk mendapatkan info-info tambahan.

Di dalam premis galeri En. Shukri Elias

En Shukri Elias sedang memberikan sepatah dua kata

Berselfie di dalam ASE Gallery

Berselfie dengan isteri di ASE Gallery
Dengar khabar katanya En. Shukri Elias kurang sihat buat masa ni. Semoga beliau cepat sembuh dan meneruskan karya-karya beliau yang sangat unik dan bermutu tinggi.

Siapa En Jay

Encik Jay / Author & Editor

JayHemSem ni cuma nama samaran ataupun nama pena macam penulis buku.

Bertugas sebagai seorang IT professional di sebuah syarikat perisian Bumiputra. Blog ini didaftarkan pada bulan Mac 2009 dan pada asalnya bertujuan sebagai coretan hidup dan perkongsian maklumat yang telah dikumpulkan untuk dikongsi bersama, kini blog ini menyajikan pelbagai jenis maklumat yang bermanfaat untuk anda semua.

Untuk menghubungi saya, anda boleh scan imej wajah saya di atas menggunakan FB Messenger anda atau email kepada saya di jayhemsem[at]gmail.com

0 komen:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...