Monday, 25 June 2012

Kedai Engry Birds?

Encik Jay
Gambar di bawah ni aku ambil di kawasan tempat bakal aku akan kerja bulan depan.

Engry Birds Video Center

Macam kelakar pulak aku tengok dia punya nama kedai. Aku belum pernah masuk lagi kedai ni tengok apa yang diorang jual (dah tertulis dah pun kedai CD dan DVD, tak tahu la ori ke tak) tapi kalau aku pergi nanti aku akan update penemuan aku dalam blog aku ni. Chiow..

Siapa En Jay

Encik Jay / Author & Editor

JayHemSem ni cuma nama samaran ataupun nama pena macam penulis buku.

Bertugas sebagai seorang IT professional di sebuah syarikat perisian Bumiputra. Blog ini didaftarkan pada bulan Mac 2009 dan pada asalnya bertujuan sebagai coretan hidup dan perkongsian maklumat yang telah dikumpulkan untuk dikongsi bersama, kini blog ini menyajikan pelbagai jenis maklumat yang bermanfaat untuk anda semua.

Untuk menghubungi saya, anda boleh scan imej wajah saya di atas menggunakan FB Messenger anda atau email kepada saya di jayhemsem[at]gmail.com

0 komen:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...