Monday, 23 January 2017

Berkunjung ke Farm In The City (Disember 2015)

Encik Jay
Dah tak berapa ingat nak tulis apa dah sebab dah setahun lebih punya cerita, tapi just nak share gambar je la mana yang ada dalam kamerafon ni:

Pintu depan

Kawasan parking kereta

Pintu masuk utama

Tempat mainan kanak-kanak selepas pintu masuk

Bermain

Kita tengok penyu

Tempat lepak-lepak

Tempat lepak-lepak lagi

Tempat beli gambar
Farm In The City ni dekat jer ofis aku. Harga nak masuk tempat ni boleh tahan jugak la mahal tapi puas hati la sebab dapat la bawak anak-anak tengok binatang apa semua.

Siapa En Jay

Encik Jay / Author & Editor

JayHemSem ni cuma nama samaran ataupun nama pena macam penulis buku.

Bertugas sebagai seorang IT professional di sebuah syarikat perisian Bumiputra. Blog ini didaftarkan pada bulan Mac 2009 dan pada asalnya bertujuan sebagai coretan hidup dan perkongsian maklumat yang telah dikumpulkan untuk dikongsi bersama, kini blog ini menyajikan pelbagai jenis maklumat yang bermanfaat untuk anda semua.

Untuk menghubungi saya, anda boleh scan imej wajah saya di atas menggunakan FB Messenger anda atau email kepada saya di jayhemsem[at]gmail.com

0 komen:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...