Sunday, 26 February 2012

Apa Ada di Larkin Sentral JB

Encik Jay
Dah sebulan lepas aku tulis entri blog yang sebelum ni, barulah aku terhegeh nak update. Hapa daa...

Aku sampai kat Larkin Sentral jam 3.30pm, tiket bas aku pulak jam 6.30pm. Aku habiskan masa hampir 3 jam dengan meninjau semua tempat sekita Larkin Sentral. Siap pergi ke Plaza Larkin kat belakang Larkin Sentral. Takde apa-apa pun rupanya dalam plaza tu. Penat aku berjalan dengan beg laptop yang berat. Meh aku tunjuk gambar:


Okaylah..nanti aku tulis lagi update-update aku yang terkini dan sensasi..

Siapa En Jay

Encik Jay / Author & Editor

JayHemSem ni cuma nama samaran ataupun nama pena macam penulis buku.

Bertugas sebagai seorang IT professional di sebuah syarikat perisian Bumiputra. Blog ini didaftarkan pada bulan Mac 2009 dan pada asalnya bertujuan sebagai coretan hidup dan perkongsian maklumat yang telah dikumpulkan untuk dikongsi bersama, kini blog ini menyajikan pelbagai jenis maklumat yang bermanfaat untuk anda semua.

Untuk menghubungi saya, anda boleh scan imej wajah saya di atas menggunakan FB Messenger anda atau email kepada saya di jayhemsem[at]gmail.com

0 komen:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...