Friday, 21 January 2011

mzhany 1st GA

Encik Jay
Aku sebenarnya tak paham pun apa benda 1st GA ni. Tapi aku belasah jer dah si Hani The Bunny ni aku punya ofis mate yang sangat sukakan warna hijau. Tengok jer la dia punya banner ni:


Kalau ko baca entri aku ni Hani Bani, ko jangan kasi aku menang tau. Aku saja jer nak nyemakkan ko punya list komen yang panjang berjela tu..muehehehe..Tapi aku respek kat ko Hani Bani, ramai siut orang join contest ko buat. Agaknya diorang tengok barang Body Shop tu macam best kut? :-)

Siapa En Jay

Encik Jay / Author & Editor

JayHemSem ni cuma nama samaran ataupun nama pena macam penulis buku.

Bertugas sebagai seorang IT professional di sebuah syarikat perisian Bumiputra. Blog ini didaftarkan pada bulan Mac 2009 dan pada asalnya bertujuan sebagai coretan hidup dan perkongsian maklumat yang telah dikumpulkan untuk dikongsi bersama, kini blog ini menyajikan pelbagai jenis maklumat yang bermanfaat untuk anda semua.

Untuk menghubungi saya, anda boleh scan imej wajah saya di atas menggunakan FB Messenger anda atau email kepada saya di jayhemsem[at]gmail.com

1 komen:

  1. ahahha, ko last menit br nak join, weh GA tuh adalah Giveaway...so aku give away la aku punye bodyshop nih.ahahhaa.weh ni tarak ramai lagi woooo. cube ko tgk org lain mesti lagik ramai tahuuuu.

    ahahahaha since ko dh join maka kena ar masukkn gak weh br ler adil dan saksama laksamana.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...