Rabu, 19 Ogos 2015

Sambutan Hari Wanita Antarabangsa (Mei 2014)

Pada bulan Mei 2014, aku telah terjoin satu event di Dataran Merdeka yang bertamakan Sambutan Hari Wanita Antarabangsa 2014. Sebab kenapa aku terjoin adalah kerana isteri aku seorang yang aktif berpersatuan, tak macam aku yang suka buat hal sendiri..hahaha..

Helmi Gimmick kat atas pentas tu

Suasana di Dataran Merdeka ketika itu

Ber we-fie dengan anak aku

Kecik lagi anak aku time ni, gigi pun ada 4 batang je..sekarang dah besar dah pun
Rasanya kali terakhir aku datang Dataran Merdeka ni waktu zaman sekolah kut, tak pun time aku rempit dulu lepas habis Diploma UiTM. Apa pun event ni sememangnya menarik.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Entri Sebelum-sebelum Ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...