Isnin, 23 Januari 2017

Berkunjung ke Farm In The City (Disember 2015)

Dah tak berapa ingat nak tulis apa dah sebab dah setahun lebih punya cerita, tapi just nak share gambar je la mana yang ada dalam kamerafon ni:

Pintu depan

Kawasan parking kereta

Pintu masuk utama

Tempat mainan kanak-kanak selepas pintu masuk

Bermain

Kita tengok penyu

Tempat lepak-lepak

Tempat lepak-lepak lagi

Tempat beli gambar
Farm In The City ni dekat jer ofis aku. Harga nak masuk tempat ni boleh tahan jugak la mahal tapi puas hati la sebab dapat la bawak anak-anak tengok binatang apa semua.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Entri Sebelum-sebelum Ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...