Jumaat, 21 Januari 2011

mzhany 1st GA

Aku sebenarnya tak paham pun apa benda 1st GA ni. Tapi aku belasah jer dah si Hani The Bunny ni aku punya ofis mate yang sangat sukakan warna hijau. Tengok jer la dia punya banner ni:


Kalau ko baca entri aku ni Hani Bani, ko jangan kasi aku menang tau. Aku saja jer nak nyemakkan ko punya list komen yang panjang berjela tu..muehehehe..Tapi aku respek kat ko Hani Bani, ramai siut orang join contest ko buat. Agaknya diorang tengok barang Body Shop tu macam best kut? :-)

1 ulasan:

  1. ahahha, ko last menit br nak join, weh GA tuh adalah Giveaway...so aku give away la aku punye bodyshop nih.ahahhaa.weh ni tarak ramai lagi woooo. cube ko tgk org lain mesti lagik ramai tahuuuu.

    ahahahaha since ko dh join maka kena ar masukkn gak weh br ler adil dan saksama laksamana.

    BalasPadam

Entri Sebelum-sebelum Ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...