Khamis, 6 Ogos 2009

Romantis atau Bertuah?

Sedar tak sedar, dah bulan Ogos dah rupanya. Tak sempat aku nak update kisah-kisah terkini, dah bulan lain dah pun. Ni aku nak citer kisah akhir bulan 6, akhir bulan ni dah nak bulan puasa pulak. Okaylah, kisahnya macam ni. Pada 30hb Jun 2009, aku macam biasa la datang ke ofis. Aku rasa aku tersampai lambat kut hari tu, biasalah jalan jem kat KL. Sekali tu dah touch-in semua, sekali tu terserempak dengan Abg Ujang kat bawah, dia kata suruh bawak barang naik atas kasi kat Irwan (Pakar GIS kiter di MTSB).

Aku pun tengoklah, amekebendernya ni? Tapi ada coklat, Ferrero Roche pulak tuh..Mmmm..



Tak kisahlah, aku pun bawak la naik ke atas tunjuk kat bebudak lain termasuk si HR. Jeles pulak diorang. Si HR pun dengan penuh bersemangat pergi la kacau Irwan yg tengah meeting tuh. Terkujat la mamat Irwan ni terus dengan lajunya dtg nak amik:



Tengoklah muka gembira mamat ni:



Dia punya seronok, terus dia lupa pasal meeting dia:



Haha..tanya punya tanya, rupanya anniversary 1st tunang. Bagus betul bini mamat Irwan ni.

So pembaca sekalian, adakah ini romantis atau bertuah?

5 ulasan:

  1. ohoho...romantisnye..besh2..

    BalasPadam
  2. sy pilih BERTUAh ....then baru Romantik....bertuah nyer lelaki tu....& romantiknyer wife dia..huhu...nak gak coklat & bunga!!! :-P

    BalasPadam
  3. Jay jeles... muhahahah.. kau patut upload pic org yang bawak bunga tue sekali pader irwan.. baru interframe.hehhehehehe

    BalasPadam
  4. jamessss....

    BalasPadam

Entri Sebelum-sebelum Ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...